Selecteer een pagina

Dag van de onschuldige kinderen

The day after.

Gisteren mijn verjaardag.
Blij dat mijn verjaardag niet vandaag is.

In onze streek is het vandaag de dag van de onnozele kinderen.  In de betekenis van onschuldig. Maar toch.

Experiment

Het leven beschouwen als een reeks experimenten, maakte mijn zoektocht naar persoonlijke verbetering makkelijker.

Een experiment is steeds voor een bepaalde tijd. Voor een korte periode kan ik mijn gedrag aanpassen.

Voor een beperkte tijd ga ik mijn vier belangrijkste parameters voor mijn fysieke energie dagelijks raporteren.

  1.  Voldoende slaap:  Minstens 6.30 te meten via mijn Oura ring of mijn Whoop
  2. Bewegen:  minstens 7 km wandelen of (hard)lopen
  3. Voeding: geen koffie na 14 hr, low carb en IMF
  4. Mediteren:  Min 10 minuten

That which is measured improves. That which is measured and reported back. The rate of improvement accelerates. – Karl Pearson

1. 6.38  –  2. 9,7 k – 3. Low carb okay – Koffie en IMF een mis 4. 30 minuten met de sensate.

Andere blogposts

Het enige

Het enige

Het enigeHet enige om te onthouden Het gaat niet. Twijfel begint zich te roeren. Menselijk. Toch? Zelfs Jezus had zijn moment of doubt and pain. In ieder geval, volgens de Stones in hun nummer : Sympathy for the devil. De tekst voor dat nummer komt volledig uit een...

Struggle

Struggle

Struggle Er is geen groei zonder struggle. Coaches en trainers, trainen meestal waar ze zelf mee struggelden. Iedereen die we bewonderen heeft een struggle overwonnen. En toch zouden we liever niet strugglen. Of dat onze kids het makkelijker zouden hebben. En toch is...

De Big Leap

De Big Leap

Big Leap Big Leap Medewerker en Ondernemer. Pre en Post de Big Leap 2009 Het jaar van de veranderingen. The Big Leap. Nieuwe woonplaats. Nieuwe partner. Full Time ondernemer. Mijn grootste gemis als ondernemer. Onderdeel maken van een groter geheel. Een (mijn)...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!