Dag van de onschuldige kinderen

The day after.

Gisteren mijn verjaardag.
Blij dat mijn verjaardag niet vandaag is.

In onze streek is het vandaag de dag van de onnozele kinderen.  In de betekenis van onschuldig. Maar toch.

Experiment

Het leven beschouwen als een reeks experimenten, maakte mijn zoektocht naar persoonlijke verbetering makkelijker.

Een experiment is steeds voor een bepaalde tijd. Voor een korte periode kan ik mijn gedrag aanpassen.

Voor een beperkte tijd ga ik mijn vier belangrijkste parameters voor mijn fysieke energie dagelijks raporteren.

  1.  Voldoende slaap:  Minstens 6.30 te meten via mijn Oura ring of mijn Whoop
  2. Bewegen:  minstens 7 km wandelen of (hard)lopen
  3. Voeding: geen koffie na 14 hr, low carb en IMF
  4. Mediteren:  Min 10 minuten

That which is measured improves. That which is measured and reported back. The rate of improvement accelerates. – Karl Pearson

1. 6.38  –  2. 9,7 k – 3. Low carb okay – Koffie en IMF een mis 4. 30 minuten met de sensate.

Alle Artikels

Your Symphony of Selves

Your Symphony of Selves

YOUR symphony of selvesHet boek - Your Symphony of Selves - staat op mijn Masterlijst.  Vandaag in de bus gekregen. Productiviteit betekent voor mij o.a. het uitvissen hoe 'mijn black box' in mekaar zit. Wat wil jij als resultaat hebben bij het lezen van een boek? En...

Vagus Nerve Stimulatie

Vagus Nerve Stimulatie

Vagus NerveEen lezeres vroeg met wat heb je al geëxperimenteerd om je Vagus Nerve te stimuleren. Wat is de Vagus Nerve? De vagus nerve is de zwervende zenuw. Een zenuw die heel wat organen verbindt. Het is een van de belangrijkst zenuwen uit ons autonoom zenuwstelsel....

Minder en toch meer de reMarkable

Minder en toch meer de reMarkable

Minder is meerUittesten van een nieuwe ‘tablet’-like toestel. Doelstelling:  Heeft dit toestel toegevoegde waarde? Indien ja, welk proces gebruik ik dan om output te realiseren. Experiment van zes weken Al een jaar, maar eind vorig jaar deden ze er een schepje...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!