Selecteer een pagina

de laatste keer

Ik ben een fan van Sam Harris. De man heeft een stem waar ik rustig van word.

Zijn Waking Up app is een aanrader.

De laatste keer

In de theorie sectie (er is ook een practise sectie) plaatste Sam een stukje over de laatste keer. 

Er is een stukje dat ik regelmatig beluiste. Niet om morbide redenen. Maar om mij er aan ter herinneren dat er reeds zaken zijn die ik nooit meer ga doen.  De laatste keer Werchter is al geweest.  De laatste keer op mijn oude humaniora school ook. De laatste keer dat ik de cursus werkvereenvoudiging gaf ook.

Uiteindelijk zal alles ooit de laatste keer zijn. Het laatste grote experiment. 

Je kan het stukje zelf beluisteren. Klik op het beeld.

 

Andere blogpost

Wat zijn chronotypes en hoe zijn ze bepalend voor je productiviteit?

Wat zijn chronotypes en hoe zijn ze bepalend voor je productiviteit?

Wat zijn chronotypes en hoe zijn ze bepalend voor je productiviteit? Heb je je ooit al afgevraagd waarom die tekst schrijven je makkelijker afgaat in de ochtend? Of het altijd in de ochtend is dat je je laat verleiden om ruzie te maken? Of dat je ’s morgens niet uit...

Flexibele focus

Flexibele focus

flexibele focus Je bent flexibel. Het eerste compliment van mijn baas.  Ik content. Complimenten van je baas leiden naar opslag.  Dacht ik. Flexibel zijn. Ik kan dat goed. Mijn aandacht naar iets anders brengen. No problemo. Fast forward drie jaar verder. Johan, je...

Hard bezig, geen centimeter vooruitgang

Hard bezig, geen centimeter vooruitgang

Hard bezig geen centimeter vooruitgang Never mistake motion for action- Ernest Hemingway De laatste maanden merk ik het bij een aantal coaching klanten. Er is geen vooruitgang (meer). Het is niet dat ze niks doen. De meesten zijn harde werkers. Hun dagen zijn goed...

Een aantal keer deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!