de laatste keer

Ik ben een fan van Sam Harris. De man heeft een stem waar ik rustig van word.

Zijn Waking Up app is een aanrader.

De laatste keer

In de theorie sectie (er is ook een practise sectie) plaatste Sam een stukje over de laatste keer. 

Er is een stukje dat ik regelmatig beluiste. Niet om morbide redenen. Maar om mij er aan ter herinneren dat er reeds zaken zijn die ik nooit meer ga doen.  De laatste keer Werchter is al geweest.  De laatste keer op mijn oude humaniora school ook. De laatste keer dat ik de cursus werkvereenvoudiging gaf ook.

Uiteindelijk zal alles ooit de laatste keer zijn. Het laatste grote experiment. 

Je kan het stukje zelf beluisteren. Klik op het beeld.

 

Alle Artikels

Restarting

Restarting

RestartHerstarten, een refresh nemen, een nieuw begin, herbeginnen. Het is lang geleden dat …   Vul maar aan.  Je een lege inbox gezien hebt, een lege actielijst hebt gehad, een onafgebroken ketting gehad hebt bij het mediteren,  Ramon gehoord heb, met mijn makkers op...

Progressive Summarization

Progressive Summarization

ProgressiveSummarizationProgressive Summarisation is een techniek ontwikkeld door Tiago Forte.  Dit experiment kadert in de opbouw van een verbetering, een upgrade aan mijn persoonlijk in(zichten)formatie systeem. Ik wil graag mijn Persoonlijk Informatiesysteem...

Your Symphony of Selves

Your Symphony of Selves

YOUR symphony of selvesHet boek - Your Symphony of Selves - staat op mijn Masterlijst.  Vandaag in de bus gekregen. Productiviteit betekent voor mij o.a. het uitvissen hoe 'mijn black box' in mekaar zit. Wat wil jij als resultaat hebben bij het lezen van een boek? En...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!