Selecteer een pagina

de laatste keer

Ik ben een fan van Sam Harris. De man heeft een stem waar ik rustig van word.

Zijn Waking Up app is een aanrader.

De laatste keer

In de theorie sectie (er is ook een practise sectie) plaatste Sam een stukje over de laatste keer. 

Er is een stukje dat ik regelmatig beluiste. Niet om morbide redenen. Maar om mij er aan ter herinneren dat er reeds zaken zijn die ik nooit meer ga doen.  De laatste keer Werchter is al geweest.  De laatste keer op mijn oude humaniora school ook. De laatste keer dat ik de cursus werkvereenvoudiging gaf ook.

Uiteindelijk zal alles ooit de laatste keer zijn. Het laatste grote experiment. 

Je kan het stukje zelf beluisteren. Klik op het beeld.

 

Andere blogposts

Het enige

Het enige

Het enigeHet enige om te onthouden Het gaat niet. Twijfel begint zich te roeren. Menselijk. Toch? Zelfs Jezus had zijn moment of doubt and pain. In ieder geval, volgens de Stones in hun nummer : Sympathy for the devil. De tekst voor dat nummer komt volledig uit een...

Struggle

Struggle

Struggle Er is geen groei zonder struggle. Coaches en trainers, trainen meestal waar ze zelf mee struggelden. Iedereen die we bewonderen heeft een struggle overwonnen. En toch zouden we liever niet strugglen. Of dat onze kids het makkelijker zouden hebben. En toch is...

De Big Leap

De Big Leap

Big Leap Big Leap Medewerker en Ondernemer. Pre en Post de Big Leap 2009 Het jaar van de veranderingen. The Big Leap. Nieuwe woonplaats. Nieuwe partner. Full Time ondernemer. Mijn grootste gemis als ondernemer. Onderdeel maken van een groter geheel. Een (mijn)...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!