Selecteer een pagina

Opnieuw, en opnieuw

De teller staat op nul.  Elk jaar. Ik hoor het René de Wit het nog zeggen. Réné was de financiële man bij Colruyt, toen ik mijn carrière. Hij ging vroegtijdig met pensioen om (opnieuw) te gaan studeren.

Maar hij zei dat elk jaar opnieuw. We hebben goed gewerkt met de firma, maar de tellers staan weer op nul. Een goed jaar is geen garantie op een volgend goed jaar.

Reset

Dat is het voordeel van een nieuwe jaar. Je kan een reset doen. Je kan zo’n reset ook halverwege de maand maken, op 12 augustus of op 19 september.

Sommige noemen 2020 ook het jaar van de grote reset. Ik weet het zo niet.  Ik heb daar zo mijn twijfels bij. 

Terug naar de reset. We hebben dat opnieuw en opnieuw nodig. De kunst van opnieuw te starten. Het is goed gegaan. Herstarten. Het kon beter. Herstarten. Je hebt een complete fuck up van gemaakt. Herstarten. 

Ik heb ook een herstart gedaan met tijdschrijven. Ik ben geen fan van tijdschrijven. Het kost moeite. Maar het brengt ook focus. Je wordt zo duidelijk met de neus op de feiten gedrukt. Weeral afgeleid. Damm.  Kost dat zoveel tijd. Damm. Ik had voor die powerpoint minder tijd ingeschat. Zelden teveel tijd ingeschat. 

Damm ik dacht dat ik daar nu al beter in was. Klopt ook. Maar niet perfect. 

Ook een les die ik blijvend herhaal. Vooruitgang ove perfectie. 

En opnieuw en opnieuw.

1.  6:30 –  2. 10,2 k ✔- 3. Low carb ❌ damm (Blondies van Petit Bert gegeten) – Koffie en IMF Okay 4. 20 minuten met de sensate en 10 minuten Waking Up Sam Harris.

Andere blogposts

Het enige

Het enige

Het enigeHet enige om te onthouden Het gaat niet. Twijfel begint zich te roeren. Menselijk. Toch? Zelfs Jezus had zijn moment of doubt and pain. In ieder geval, volgens de Stones in hun nummer : Sympathy for the devil. De tekst voor dat nummer komt volledig uit een...

Struggle

Struggle

Struggle Er is geen groei zonder struggle. Coaches en trainers, trainen meestal waar ze zelf mee struggelden. Iedereen die we bewonderen heeft een struggle overwonnen. En toch zouden we liever niet strugglen. Of dat onze kids het makkelijker zouden hebben. En toch is...

De Big Leap

De Big Leap

Big Leap Big Leap Medewerker en Ondernemer. Pre en Post de Big Leap 2009 Het jaar van de veranderingen. The Big Leap. Nieuwe woonplaats. Nieuwe partner. Full Time ondernemer. Mijn grootste gemis als ondernemer. Onderdeel maken van een groter geheel. Een (mijn)...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!