HAllo, Ik ben Johan

Goal en businessengineer

Gebruik je beperkte middelen om je doelen te bereiken, content te zijn en een verschil te maken

Stel je vraag. Hoe kan ik je helpen? 

Ik schrijf over doelen en business

IIk schrijf over doelen halen, productiviteit, experimenten, geven en krijgen, biohacking, whatever me op dit moment mijn aandacht heeft. Thanks om te lezen. We gaan er iets mooi van maken.

Restarting

Restarting

RestartHerstarten, een refresh nemen, een nieuw begin, herbeginnen. Het is lang geleden dat …   Vul maar aan.  Je een lege inbox gezien hebt, een lege actielijst hebt gehad, een onafgebroken ketting gehad hebt bij het mediteren,  Ramon gehoord heb, met mijn makkers op...

Progressive Summarization

Progressive Summarization

ProgressiveSummarizationProgressive Summarisation is een techniek ontwikkeld door Tiago Forte.  Dit experiment kadert in de opbouw van een verbetering, een upgrade aan mijn persoonlijk in(zichten)formatie systeem. Ik wil graag mijn Persoonlijk Informatiesysteem...

Your Symphony of Selves

Your Symphony of Selves

YOUR symphony of selvesHet boek - Your Symphony of Selves - staat op mijn Masterlijst.  Vandaag in de bus gekregen. Productiviteit betekent voor mij o.a. het uitvissen hoe 'mijn black box' in mekaar zit. Wat wil jij als resultaat hebben bij het lezen van een boek? En...