Selecteer een pagina

HAllo, Ik ben Johan

Goal en businessengineer

Gebruik je beperkte middelen om je doelen te bereiken, content te zijn en een verschil te maken

Stel je vraag. Hoe kan ik je helpen? 

Ik schrijf over doelen en business

IIk schrijf over doelen halen, productiviteit, experimenten, geven en krijgen, biohacking, whatever me op dit moment mijn aandacht heeft. Thanks om te lezen. We gaan er iets mooi van maken.

Zes thoughts on 2021

Zes thoughts on 2021

Nog enkele dagen en 2021 zit er op. 10-9 ... 3-2-1 done. Vaarwel '21, welkom '22. 6 gedachten (Ik ben geobsedeerd door zes de laatste maanden, door zeshoeken meer bepaald. Geen enkel idee waar dat dit nu weer vandaan komt) om het jaar af te ronden en vooruit te...

the vision pulls

the vision pulls

Deze quote in mijn inbox vandaag. Dank je wel vriend.  Nog een reden waarom meer Pull in push in je leven belangrijk is.  Goede reminder. Ook voor mezelfAndere blogpost

Restarting

Restarting

RestartHerstarten, een refresh nemen, een nieuw begin, herbeginnen. Het is lang geleden dat …   Vul maar aan.  Je een lege inbox gezien hebt, een lege actielijst hebt gehad, een onafgebroken ketting gehad hebt bij het mediteren,  Ramon gehoord heb, met mijn makkers op...