IN/OUT

Januari.

Al vier jaar de maand van In/Out.

Niet een van de oefeningen van de Karate Kid.  Wax On/ Wax Off.

Het was geweldig geweest om deze vaardigheid al sinds mijn jeugd in mijn skill set gehad te hebben.

Mijn persoonlijke Mr Miayagi voor In/Out.  Een persoonlijke Epectitus.  

Wat is in mijn controle?  Wat is niet in mijn controle?

Niet. Niet. Niet. Niet. Niet. Wel.

Hoeveel energie zou die skill set me opgeleverd hebben? Tonnen.

Het is nooit te laat. Waarschijnlijk zelfs niet op het allerlaatste moment.

Het onderscheid maken tussen wat is mijn controle en wat is niet in mijn controle. Het maakt alles veel makkelijker. Wat gaan ze van mij denken? Niet in mijn controle.  Gaan ze ja zeggen op het voorstel? Geen controle. Kan ik geconcentreerd blijven? In mijn controle.

Geen vrijgeleide om de klootzak te zijn. Maar de andere kunnen dat nog steeds denken.
Geen vrijgeleide om op te volgen. Maar ze kunnen nog altijd een andere partij kiezen.
Liet me afleiden. Hoe kan ik dat volgende keer anders doen?

Alle energie die je investeert om iets te veranderen waar je geen controle over hebt is verloren.  

Het zijn vreemde tijden. De wereld doet een raar toertje. Kan ik de wereld normaal maken? Niet in controle. Kan ik mijn wereld zen, kalm maken? Zeker.

Is het genoeg? Ik weet het niet, maar het is zeker een start.

En het geeft heel vrijheid bedenk ik nu.

 

1. 6.20  22:59  –  2. 15,7 k – 3. Low carb Okay – Koffie Okay en IMF okay 4. 10 minuten Sam Harris en 10 minuten Sensate

Bulletproof Koffie
Keto cracker met kaas en soep
Low Carb worstenbrood
Home made low carb lasagne (in ieder geval gluttenvrij toch nog ff checkn)

Alle Artikels

Restarting

Restarting

RestartHerstarten, een refresh nemen, een nieuw begin, herbeginnen. Het is lang geleden dat …   Vul maar aan.  Je een lege inbox gezien hebt, een lege actielijst hebt gehad, een onafgebroken ketting gehad hebt bij het mediteren,  Ramon gehoord heb, met mijn makkers op...

Progressive Summarization

Progressive Summarization

ProgressiveSummarizationProgressive Summarisation is een techniek ontwikkeld door Tiago Forte.  Dit experiment kadert in de opbouw van een verbetering, een upgrade aan mijn persoonlijk in(zichten)formatie systeem. Ik wil graag mijn Persoonlijk Informatiesysteem...

Your Symphony of Selves

Your Symphony of Selves

YOUR symphony of selvesHet boek - Your Symphony of Selves - staat op mijn Masterlijst.  Vandaag in de bus gekregen. Productiviteit betekent voor mij o.a. het uitvissen hoe 'mijn black box' in mekaar zit. Wat wil jij als resultaat hebben bij het lezen van een boek? En...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!