Selecteer een pagina

n = 1

Een experiment met een testgroep die gelijk is aan een. Jijzelf.

Nooit een dubbel blinde studie. Dus niet echt wetenschappelijk betrouwbaar. Maar dat is minder belangrijk. Voor mij dan.

Zelf-experimenteren als een bewuste strategie.  Experi-mens by design.

Tijdelijk iets anders doen dan datgene wat je normaal doet. Je voorbereiding op een mogelijks nieuwe normaal.

Experimenten zijn voor mij het truckje om mezelf bewust toestemming te geven om iets anders te doen. Het leven op afstand beschouwen als een groot experiment. En het leven beschouwen als een reeks experimenten.

Je experimenteert, ook wanneer je niet bewust experimenten inzet als tool. Eerste keren zijn altijd experimenten.

Experimenten helpen om twee van onze verzuchtingen als mens te verzoenen en te bevredigen..  Onze drang om alles hetzelfde te houden en onze goesting om vooruitgang te bekomen. Die ogenschijnlijke paradox oplossen gaat via experimenten.

Het is ook een soort ‘ingenieurs’ manier van change. Het is onderdeel van de Change Mindset. Maar dat laatste ga ik checken met Cyriel.

Ps. Experimenten zijn ook een manier om de anderen te vertellen dat de wereld niet echt verandert. Het is enkel een test.

 

1. 6:47 , 00:34  –  2. 3,7 k – 3. Low carb Mis – Koffie Okay en IMF een mis 4. 0 minuten.

Andere blogposts

Het enige

Het enige

Het enigeHet enige om te onthouden Het gaat niet. Twijfel begint zich te roeren. Menselijk. Toch? Zelfs Jezus had zijn moment of doubt and pain. In ieder geval, volgens de Stones in hun nummer : Sympathy for the devil. De tekst voor dat nummer komt volledig uit een...

Struggle

Struggle

Struggle Er is geen groei zonder struggle. Coaches en trainers, trainen meestal waar ze zelf mee struggelden. Iedereen die we bewonderen heeft een struggle overwonnen. En toch zouden we liever niet strugglen. Of dat onze kids het makkelijker zouden hebben. En toch is...

De Big Leap

De Big Leap

Big Leap Big Leap Medewerker en Ondernemer. Pre en Post de Big Leap 2009 Het jaar van de veranderingen. The Big Leap. Nieuwe woonplaats. Nieuwe partner. Full Time ondernemer. Mijn grootste gemis als ondernemer. Onderdeel maken van een groter geheel. Een (mijn)...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!