Nooit Te Laat

Nooit te laat

9456
Volgens de Death Clock.

Het aantal dagen dat ik nog te leven heb.

Klopt het?

Nobody knows.

Ook niet belangrijk. Weinigen weten het op voorhand wat hun laatste dag is. Dus welke rekening wil je dan maken. Wil je verdisconteren of het effect nog groot genoeg is.

Het is nooit te laat.

Nooit te laat om vriendelijker te zijn.
Nooit te laat om gezonder te eten.
Nooit te laat om jezelf beter te leren kennen.
Nooit te laat om opnieuw te beginnen.

Ergens heeft het een effect. Een gunstig effect.

Nooit te laat.

 

 

1. 7:20 23:40   2. 6,7 3. Koffie Ok, IMF Niet okay Low Carb niet okay 4. Mediteren 10’

 

Alle Artikels

Restarting

Restarting

RestartHerstarten, een refresh nemen, een nieuw begin, herbeginnen. Het is lang geleden dat …   Vul maar aan.  Je een lege inbox gezien hebt, een lege actielijst hebt gehad, een onafgebroken ketting gehad hebt bij het mediteren,  Ramon gehoord heb, met mijn makkers op...

Progressive Summarization

Progressive Summarization

ProgressiveSummarizationProgressive Summarisation is een techniek ontwikkeld door Tiago Forte.  Dit experiment kadert in de opbouw van een verbetering, een upgrade aan mijn persoonlijk in(zichten)formatie systeem. Ik wil graag mijn Persoonlijk Informatiesysteem...

Your Symphony of Selves

Your Symphony of Selves

YOUR symphony of selvesHet boek - Your Symphony of Selves - staat op mijn Masterlijst.  Vandaag in de bus gekregen. Productiviteit betekent voor mij o.a. het uitvissen hoe 'mijn black box' in mekaar zit. Wat wil jij als resultaat hebben bij het lezen van een boek? En...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!