Nooit Te Laat

Nooit te laat

9456
Volgens de Death Clock.

Het aantal dagen dat ik nog te leven heb.

Klopt het?

Nobody knows.

Ook niet belangrijk. Weinigen weten het op voorhand wat hun laatste dag is. Dus welke rekening wil je dan maken. Wil je verdisconteren of het effect nog groot genoeg is.

Het is nooit te laat.

Nooit te laat om vriendelijker te zijn.
Nooit te laat om gezonder te eten.
Nooit te laat om jezelf beter te leren kennen.
Nooit te laat om opnieuw te beginnen.

Ergens heeft het een effect. Een gunstig effect.

Nooit te laat.

 

 

1. 7:20 23:40   2. 6,7 3. Koffie Ok, IMF Niet okay Low Carb niet okay 4. Mediteren 10’

 

Alle Artikels

Zes thoughts on 2021

Zes thoughts on 2021

Nog enkele dagen en 2021 zit er op. 10-9 ... 3-2-1 done. Vaarwel '21, welkom '22. 6 gedachten (Ik ben geobsedeerd door zes de laatste maanden, door zeshoeken meer bepaald. Geen enkel idee waar dat dit nu weer vandaan komt) om het jaar af te ronden en vooruit te...

the vision pulls

the vision pulls

Deze quote in mijn inbox vandaag. Dank je wel vriend.  Nog een reden waarom meer Pull in push in je leven belangrijk is.  Goede reminder. Ook voor mezelfAndere blogpost

Restarting

Restarting

RestartHerstarten, een refresh nemen, een nieuw begin, herbeginnen. Het is lang geleden dat …   Vul maar aan.  Je een lege inbox gezien hebt, een lege actielijst hebt gehad, een onafgebroken ketting gehad hebt bij het mediteren,  Ramon gehoord heb, met mijn makkers op...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!