Selecteer een pagina

Toggle hier toggle daar

Een van mijn lopende experimenten is 24/7 registreren waar ik mee bezig ben. 

Tijdschrijven. 

Ik haatte het wanneer het moest van mijn baas Chris. 

Nu, doe ik het vrijwillig. 

Je mag toch je mening veranderen? 

Het experiment heeft niet te maken met het registreren. Dat deed ik al een aantal keren in de voorbije tien jaar. Ik schrijf elk jaar twee keer drie weken tijd. Deze keer plak ik aan de registratie of het me helpt om naar een van mijn doelen te gaan.  Dat is het experiment. Deed dat nog nooit. 

Ook toggle als tool is nieuw. 

In het verleden gebruikte ik papier, excel en de laatste tool was Timeular. Een klant had me een 3D veel(ik weet niet meer hoeveel) vlak gemaakt in plaats van de 8 vlakkige piramide die meegeleverd wordt.  Klant gebruikt zelf nu ook Toggle. 

Zes weken zal dit experiment duren.  Mijn hypothese is dat vijftig percent van de tijd, niet naar mijn doelen gaat.

Na het experiment zien we wel verder.

 

1. 9.05  –  2. 13,3 k – 3. Low carb – Koffie en IMF Okay 4. 20 minuten met de sensate en 10 minuten Waking Up Sam Harris.

Alle Artikels