Toggle hier toggle daar

Een van mijn lopende experimenten is 24/7 registreren waar ik mee bezig ben. 

Tijdschrijven. 

Ik haatte het wanneer het moest van mijn baas Chris. 

Nu, doe ik het vrijwillig. 

Je mag toch je mening veranderen? 

Het experiment heeft niet te maken met het registreren. Dat deed ik al een aantal keren in de voorbije tien jaar. Ik schrijf elk jaar twee keer drie weken tijd. Deze keer plak ik aan de registratie of het me helpt om naar een van mijn doelen te gaan.  Dat is het experiment. Deed dat nog nooit. 

Ook toggle als tool is nieuw. 

In het verleden gebruikte ik papier, excel en de laatste tool was Timeular. Een klant had me een 3D veel(ik weet niet meer hoeveel) vlak gemaakt in plaats van de 8 vlakkige piramide die meegeleverd wordt.  Klant gebruikt zelf nu ook Toggle. 

Zes weken zal dit experiment duren.  Mijn hypothese is dat vijftig percent van de tijd, niet naar mijn doelen gaat.

Na het experiment zien we wel verder.

 

1. 9.05  –  2. 13,3 k – 3. Low carb – Koffie en IMF Okay 4. 20 minuten met de sensate en 10 minuten Waking Up Sam Harris.

Alle Artikels

Restarting

Restarting

RestartHerstarten, een refresh nemen, een nieuw begin, herbeginnen. Het is lang geleden dat …   Vul maar aan.  Je een lege inbox gezien hebt, een lege actielijst hebt gehad, een onafgebroken ketting gehad hebt bij het mediteren,  Ramon gehoord heb, met mijn makkers op...

Progressive Summarization

Progressive Summarization

ProgressiveSummarizationProgressive Summarisation is een techniek ontwikkeld door Tiago Forte.  Dit experiment kadert in de opbouw van een verbetering, een upgrade aan mijn persoonlijk in(zichten)formatie systeem. Ik wil graag mijn Persoonlijk Informatiesysteem...

Your Symphony of Selves

Your Symphony of Selves

YOUR symphony of selvesHet boek - Your Symphony of Selves - staat op mijn Masterlijst.  Vandaag in de bus gekregen. Productiviteit betekent voor mij o.a. het uitvissen hoe 'mijn black box' in mekaar zit. Wat wil jij als resultaat hebben bij het lezen van een boek? En...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!