Selecteer een pagina

Toggle hier toggle daar

Een van mijn lopende experimenten is 24/7 registreren waar ik mee bezig ben. 

Tijdschrijven. 

Ik haatte het wanneer het moest van mijn baas Chris. 

Nu, doe ik het vrijwillig. 

Je mag toch je mening veranderen? 

Het experiment heeft niet te maken met het registreren. Dat deed ik al een aantal keren in de voorbije tien jaar. Ik schrijf elk jaar twee keer drie weken tijd. Deze keer plak ik aan de registratie of het me helpt om naar een van mijn doelen te gaan.  Dat is het experiment. Deed dat nog nooit. 

Ook toggle als tool is nieuw. 

In het verleden gebruikte ik papier, excel en de laatste tool was Timeular. Een klant had me een 3D veel(ik weet niet meer hoeveel) vlak gemaakt in plaats van de 8 vlakkige piramide die meegeleverd wordt.  Klant gebruikt zelf nu ook Toggle. 

Zes weken zal dit experiment duren.  Mijn hypothese is dat vijftig percent van de tijd, niet naar mijn doelen gaat.

Na het experiment zien we wel verder.

 

1. 9.05  –  2. 13,3 k – 3. Low carb – Koffie en IMF Okay 4. 20 minuten met de sensate en 10 minuten Waking Up Sam Harris.

Andere blogposts

Het enige

Het enige

Het enigeHet enige om te onthouden Het gaat niet. Twijfel begint zich te roeren. Menselijk. Toch? Zelfs Jezus had zijn moment of doubt and pain. In ieder geval, volgens de Stones in hun nummer : Sympathy for the devil. De tekst voor dat nummer komt volledig uit een...

Struggle

Struggle

Struggle Er is geen groei zonder struggle. Coaches en trainers, trainen meestal waar ze zelf mee struggelden. Iedereen die we bewonderen heeft een struggle overwonnen. En toch zouden we liever niet strugglen. Of dat onze kids het makkelijker zouden hebben. En toch is...

De Big Leap

De Big Leap

Big Leap Big Leap Medewerker en Ondernemer. Pre en Post de Big Leap 2009 Het jaar van de veranderingen. The Big Leap. Nieuwe woonplaats. Nieuwe partner. Full Time ondernemer. Mijn grootste gemis als ondernemer. Onderdeel maken van een groter geheel. Een (mijn)...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!