YOUR symphony of selves

Het boek – Your Symphony of Selves – staat op mijn Masterlijst.  Vandaag in de bus gekregen.

Productiviteit betekent voor mij o.a. het uitvissen hoe ‘mijn black box‘ in mekaar zit. Wat wil jij als resultaat hebben bij het lezen van een boek? En hoe veranker je de kennis die je opdeed?

Ik wil graag met mijn natuur kunnen meewerken. Of zal het onze naturen zijn?

Ik las het vorige boek van Fadiman (The Psychedelic Explorer’s Guide: Safe, Therapeutic, and Sacred Journeys) bij mijn onderzoek om met een maat een roadtrip te doen met Ayahuasca.

Later op de blog – denk ik – een samenvatting (denk de strateeg, de doener is nog niet op de hoogte)

 

Alle Artikels

the vision pulls

the vision pulls

Deze quote in mijn inbox vandaag. Dank je wel vriend.  Nog een reden waarom meer Pull in push in je leven belangrijk is.  Goede reminder. Ook voor mezelfAndere blogpost

Restarting

Restarting

RestartHerstarten, een refresh nemen, een nieuw begin, herbeginnen. Het is lang geleden dat …   Vul maar aan.  Je een lege inbox gezien hebt, een lege actielijst hebt gehad, een onafgebroken ketting gehad hebt bij het mediteren,  Ramon gehoord heb, met mijn makkers op...

Progressive Summarization

Progressive Summarization

ProgressiveSummarizationProgressive Summarisation is een techniek ontwikkeld door Tiago Forte.  Dit experiment kadert in de opbouw van een verbetering, een upgrade aan mijn persoonlijk in(zichten)formatie systeem. Ik wil graag mijn Persoonlijk Informatiesysteem...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!