Selecteer een pagina

ZE Zijn terug

 Ik maak geen goede voornemens.

Niet meer. Vroeger wel.

Ik maak nu doelen. Al een aantal jaren. Zowel resultaats- als inspanningsdoelen. 

Dat werkt veel beter dan voornemens.

Een nieuwe experiment gestart. Jawel, op de laatste dag van 2020. Eentje van 10 maand.  Ik weet niet juist maar wanneer, maar Matthew McConaugh was gedurende een maand alomtegenwoordig op de podcast die ik beluister. Ook op de Tim Ferriss show.

Hij beschreef ‘The Greatest Salesman in the World’ als het boek dat zijn leven het meest beïnvloed heeft. Hij herlas het boek al drie keer. 
10 delen in het boek. Elk deel lees gedurende dertig dagen. Drie keer per dag.  Ben nieuwsgierig wat dit zal teweeg brengen. Begin november evaluatie. 

Soit. In  het eerste deel stond een paragraaf over succes en falen. 

Succes heeft zoveel definities als er mensen zijn. Falen heeft er maar één. Falen betekent het niet bereiken van je doelen, hoe je ze ook mag definiëren. Kwam wel binnen. Ook goeie pitch voor de Goal Getters Club. 

Een van die doelen is dat ik opnieuw wil gitaar spelen. In 2018 hing ik mijn gitaren aan de haak. Een deel van mijn gitaren heb ik toen verkocht. Ook versterkers van de hand gedaan. Kon geen lawaai meer maken. Hoewel er een app op de Ipad met een reeks versterkers. Maar ik heb terug goesting om muziek te maken.  Mijn akoestische schatjes stonden bij mijn broer. Ze zijn terug thuis. Nieuwe snaren gekocht. Tuurlijk op Bol.com. Om het doel concreter te maken. Ik wil elke maand een nieuwe song kunnen spelen.  Bother van Stone Sour. Ik kon dat ooit spelen. Zal voornamelijk eelt kweken zijn op mijn vingers. Tien minuten per dag is voldoende.

Tijdens de stille dag had ik het gevoel dat ik te weinig creatief ben geweest de voorbije jaren. Ik mis dat ook. Het andere doel voor het gemis aan creativiteit is dat ik mij wil verdiepen in Low Poly Design Art. Niet omdat te maken met software. Op papier. Wel op e-paper.  

 

Mijn schatjes zijn terug.  Extra todo op mijn lijst : Ophangen van gitaren in mijn kantoor. Mijn volgende stap: wachten op de mannen van PostNl. 

1. 8.09  –  2. 9,4 k – 3. Low carb – Koffie en IMF Ok ay 4. 10 minuten met de sensate en 10 minuten Waking Up Sam Harris.

Alle Artikels