Empowered of Overpowered

Geen Zwitserland!

Wist jij toen je startte als ondernemer dat taal zo extreem belangrijk is?

Ik ook niet.

Er was zoveel wat ik niet wist toen ik aan de Big Leap begon. Als medewerker was er zoveel dat ik niet moest weten om mijn job goed te doen.  Als ondernemer heb je veel meer op je bord liggen.

You know nothing Jon Snow.

Dat voelde zo echt aan. Soms nu nog. Er zijn altijd zaken die wanneer je ze weet, je het makkelijker maken.  Waar kan je ondernemen echt leren? Alleen door te doen, denk ik.

Het duurde jaren voor ik marketing een beetje snapte. Alles heeft te maken met onze menselijke natuur, en marketeers begrijpen dat.

Woorden, kleuren, beelden triggeren een emotie. Emoties zijn krachten die helpen of je tegenwerken op weg naar je doelen.

Taal is belangrijk bij het overtuigen van je klanten, het overtuigen van jezelf, – Hell – het is zelfs van belang in je todo lijsten.

Marketeers testen welke woorden meer effect hebben. Hun AB-testen. Op de keeper beschouwd zijn AB testen niks anders dan mijn experimenten. Het testen van een hypothese om wijze, sterker, slimmer te worden.

Vinden van de juiste woorden ook om bij het behalen van je doelen, is een kunstvorm. Eentje waar je beter kan in worden.

 

1. 6.32 10:49  –  2. 6,7 k – 3. Low carb Okay – Koffie Okay en IMF okay 4. 20 minuten Sam Harris.

Alle Artikels

Zes thoughts on 2021

Zes thoughts on 2021

Nog enkele dagen en 2021 zit er op. 10-9 ... 3-2-1 done. Vaarwel '21, welkom '22. 6 gedachten (Ik ben geobsedeerd door zes de laatste maanden, door zeshoeken meer bepaald. Geen enkel idee waar dat dit nu weer vandaan komt) om het jaar af te ronden en vooruit te...

the vision pulls

the vision pulls

Deze quote in mijn inbox vandaag. Dank je wel vriend.  Nog een reden waarom meer Pull in push in je leven belangrijk is.  Goede reminder. Ook voor mezelfAndere blogpost

Restarting

Restarting

RestartHerstarten, een refresh nemen, een nieuw begin, herbeginnen. Het is lang geleden dat …   Vul maar aan.  Je een lege inbox gezien hebt, een lege actielijst hebt gehad, een onafgebroken ketting gehad hebt bij het mediteren,  Ramon gehoord heb, met mijn makkers op...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!