Empowered of Overpowered

Geen Zwitserland!

Wist jij toen je startte als ondernemer dat taal zo extreem belangrijk is?

Ik ook niet.

Er was zoveel wat ik niet wist toen ik aan de Big Leap begon. Als medewerker was er zoveel dat ik niet moest weten om mijn job goed te doen.  Als ondernemer heb je veel meer op je bord liggen.

You know nothing Jon Snow.

Dat voelde zo echt aan. Soms nu nog. Er zijn altijd zaken die wanneer je ze weet, je het makkelijker maken.  Waar kan je ondernemen echt leren? Alleen door te doen, denk ik.

Het duurde jaren voor ik marketing een beetje snapte. Alles heeft te maken met onze menselijke natuur, en marketeers begrijpen dat.

Woorden, kleuren, beelden triggeren een emotie. Emoties zijn krachten die helpen of je tegenwerken op weg naar je doelen.

Taal is belangrijk bij het overtuigen van je klanten, het overtuigen van jezelf, – Hell – het is zelfs van belang in je todo lijsten.

Marketeers testen welke woorden meer effect hebben. Hun AB-testen. Op de keeper beschouwd zijn AB testen niks anders dan mijn experimenten. Het testen van een hypothese om wijze, sterker, slimmer te worden.

Vinden van de juiste woorden ook om bij het behalen van je doelen, is een kunstvorm. Eentje waar je beter kan in worden.

 

1. 6.32 10:49  –  2. 6,7 k – 3. Low carb Okay – Koffie Okay en IMF okay 4. 20 minuten Sam Harris.

Alle Artikels

Grenzen zijn zoals cholesterol

Grenzen zijn zoals cholesterol

Grenzen zijn zoals cholesterolJe begrenst voelen is geen fijn gevoel. Een aantal grenzen die je gecreëerd hebt, houden je tegen. “Je moet je grenzen verleggen” is een advies welke je waarschijnlijk al te horen kreeg. Ik geef je een extra advies Een aantal grenzen zijn...

Do the Work

Do the Work

Do the WorkDit is een kort en krachtig boekje. In minder dan één uur heb je het uit. Steven Pressfield is als schrijver best gekend voor zijn boek The Legend of Bagger Vance. Do the Work is een prachtig boekje. Je zal de kracht en inspiratie dagenlang voelen. De...

Kick the but

Kick the but

Kick the but!Kick the but De weerstand, het lelijke monster, het rode licht in de woestijn. Elk werk, elk creërend werk, elk werk dat iets nieuws produceert krijgt een of meerdere van deze draken onderweg naar de finishlijn. De draak. Het symbool op oude kaarten voor...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!