Selecteer een pagina

Op het nippertje

Boordevolle dag.

Er zijn zo van die dagen waar er weinig extra vrije ruimte is.

Ja, vandaag was zo’n dag.

Momentum

Eén op één coaching.

Post – voor Petit Bert

Inkopen (Voor Petit Bert)

Bestellingen rondvoeren.  (Postnl zal nog concurrentie krijgen)

Fritjes halen en dat was een grove misrekening. Niet alleen wat low carb betreft maar ook wat tijdsbesteding.

 

1. 6.58  –  2. 10,9 k – 3. Low carb niet okay (fritjes) – Koffie en IMF Okay 4. 10 minuten met de sensate.

Andere blogposts

Het enige

Het enige

Het enigeHet enige om te onthouden Het gaat niet. Twijfel begint zich te roeren. Menselijk. Toch? Zelfs Jezus had zijn moment of doubt and pain. In ieder geval, volgens de Stones in hun nummer : Sympathy for the devil. De tekst voor dat nummer komt volledig uit een...

Struggle

Struggle

Struggle Er is geen groei zonder struggle. Coaches en trainers, trainen meestal waar ze zelf mee struggelden. Iedereen die we bewonderen heeft een struggle overwonnen. En toch zouden we liever niet strugglen. Of dat onze kids het makkelijker zouden hebben. En toch is...

De Big Leap

De Big Leap

Big Leap Big Leap Medewerker en Ondernemer. Pre en Post de Big Leap 2009 Het jaar van de veranderingen. The Big Leap. Nieuwe woonplaats. Nieuwe partner. Full Time ondernemer. Mijn grootste gemis als ondernemer. Onderdeel maken van een groter geheel. Een (mijn)...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!