Op het nippertje

Boordevolle dag.

Er zijn zo van die dagen waar er weinig extra vrije ruimte is.

Ja, vandaag was zo’n dag.

Momentum

Eén op één coaching.

Post – voor Petit Bert

Inkopen (Voor Petit Bert)

Bestellingen rondvoeren.  (Postnl zal nog concurrentie krijgen)

Fritjes halen en dat was een grove misrekening. Niet alleen wat low carb betreft maar ook wat tijdsbesteding.

 

1. 6.58  –  2. 10,9 k – 3. Low carb niet okay (fritjes) – Koffie en IMF Okay 4. 10 minuten met de sensate.

Alle Artikels

Your Symphony of Selves

Your Symphony of Selves

YOUR symphony of selvesHet boek - Your Symphony of Selves - staat op mijn Masterlijst.  Vandaag in de bus gekregen. Productiviteit betekent voor mij o.a. het uitvissen hoe 'mijn black box' in mekaar zit. Wat wil jij als resultaat hebben bij het lezen van een boek? En...

Vagus Nerve Stimulatie

Vagus Nerve Stimulatie

Vagus NerveEen lezeres vroeg met wat heb je al geëxperimenteerd om je Vagus Nerve te stimuleren. Wat is de Vagus Nerve? De vagus nerve is de zwervende zenuw. Een zenuw die heel wat organen verbindt. Het is een van de belangrijkst zenuwen uit ons autonoom zenuwstelsel....

Minder en toch meer de reMarkable

Minder en toch meer de reMarkable

Minder is meerUittesten van een nieuwe ‘tablet’-like toestel. Doelstelling:  Heeft dit toestel toegevoegde waarde? Indien ja, welk proces gebruik ik dan om output te realiseren. Experiment van zes weken Al een jaar, maar eind vorig jaar deden ze er een schepje...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!