Op het nippertje

Boordevolle dag.

Er zijn zo van die dagen waar er weinig extra vrije ruimte is.

Ja, vandaag was zo’n dag.

Momentum

Eén op één coaching.

Post – voor Petit Bert

Inkopen (Voor Petit Bert)

Bestellingen rondvoeren.  (Postnl zal nog concurrentie krijgen)

Fritjes halen en dat was een grove misrekening. Niet alleen wat low carb betreft maar ook wat tijdsbesteding.

 

1. 6.58  –  2. 10,9 k – 3. Low carb niet okay (fritjes) – Koffie en IMF Okay 4. 10 minuten met de sensate.

Alle Artikels

Restarting

Restarting

RestartHerstarten, een refresh nemen, een nieuw begin, herbeginnen. Het is lang geleden dat …   Vul maar aan.  Je een lege inbox gezien hebt, een lege actielijst hebt gehad, een onafgebroken ketting gehad hebt bij het mediteren,  Ramon gehoord heb, met mijn makkers op...

Progressive Summarization

Progressive Summarization

ProgressiveSummarizationProgressive Summarisation is een techniek ontwikkeld door Tiago Forte.  Dit experiment kadert in de opbouw van een verbetering, een upgrade aan mijn persoonlijk in(zichten)formatie systeem. Ik wil graag mijn Persoonlijk Informatiesysteem...

Your Symphony of Selves

Your Symphony of Selves

YOUR symphony of selvesHet boek - Your Symphony of Selves - staat op mijn Masterlijst.  Vandaag in de bus gekregen. Productiviteit betekent voor mij o.a. het uitvissen hoe 'mijn black box' in mekaar zit. Wat wil jij als resultaat hebben bij het lezen van een boek? En...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!