Big Leap

Big Leap

Medewerker en Ondernemer.

Pre en Post de Big Leap
2009
Het jaar van de veranderingen. The Big Leap.

Nieuwe woonplaats. Nieuwe partner. Full Time ondernemer.

Mijn grootste gemis als ondernemer. Onderdeel maken van een groter geheel. Een (mijn) positieve impact zien bij de collega’s.

Geflirt met modellen als New Shoes Today en 21Lobsterstreet.

Meer dan geflirt. Hevig in geïnvesteerd. Met een behoorlijk deel van al mijn beperkte middelen. Tijd, energie, aandacht en monnies.

Als je niet vindt wat je nodig hebt, dan moet je het maar zelf maken. Scratching your own itch.

Ik heb mijn eigen club.  De Goal Getters Club.

Het is niet voor iedereen. Wel voor ondernemers die slimmer hun doelen willen halen.

1: 6:49  23:01  2. 10,04  3. IMF okay (Fast 36 uur) Koffie Okay No carb Okay 4. 10’ Sam Harris  Mediteren

Alle Artikels

Restarting

Restarting

RestartHerstarten, een refresh nemen, een nieuw begin, herbeginnen. Het is lang geleden dat …   Vul maar aan.  Je een lege inbox gezien hebt, een lege actielijst hebt gehad, een onafgebroken ketting gehad hebt bij het mediteren,  Ramon gehoord heb, met mijn makkers op...

Progressive Summarization

Progressive Summarization

ProgressiveSummarizationProgressive Summarisation is een techniek ontwikkeld door Tiago Forte.  Dit experiment kadert in de opbouw van een verbetering, een upgrade aan mijn persoonlijk in(zichten)formatie systeem. Ik wil graag mijn Persoonlijk Informatiesysteem...

Your Symphony of Selves

Your Symphony of Selves

YOUR symphony of selvesHet boek - Your Symphony of Selves - staat op mijn Masterlijst.  Vandaag in de bus gekregen. Productiviteit betekent voor mij o.a. het uitvissen hoe 'mijn black box' in mekaar zit. Wat wil jij als resultaat hebben bij het lezen van een boek? En...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!