Big Leap

Big Leap

Medewerker en Ondernemer.

Pre en Post de Big Leap
2009
Het jaar van de veranderingen. The Big Leap.

Nieuwe woonplaats. Nieuwe partner. Full Time ondernemer.

Mijn grootste gemis als ondernemer. Onderdeel maken van een groter geheel. Een (mijn) positieve impact zien bij de collega’s.

Geflirt met modellen als New Shoes Today en 21Lobsterstreet.

Meer dan geflirt. Hevig in geïnvesteerd. Met een behoorlijk deel van al mijn beperkte middelen. Tijd, energie, aandacht en monnies.

Als je niet vindt wat je nodig hebt, dan moet je het maar zelf maken. Scratching your own itch.

Ik heb mijn eigen club.  De Goal Getters Club.

Het is niet voor iedereen. Wel voor ondernemers die slimmer hun doelen willen halen.

1: 6:49  23:01  2. 10,04  3. IMF okay (Fast 36 uur) Koffie Okay No carb Okay 4. 10’ Sam Harris  Mediteren

Alle Artikels

Grenzen zijn zoals cholesterol

Grenzen zijn zoals cholesterol

Grenzen zijn zoals cholesterolJe begrenst voelen is geen fijn gevoel. Een aantal grenzen die je gecreëerd hebt, houden je tegen. “Je moet je grenzen verleggen” is een advies welke je waarschijnlijk al te horen kreeg. Ik geef je een extra advies Een aantal grenzen zijn...

Do the Work

Do the Work

Do the WorkDit is een kort en krachtig boekje. In minder dan één uur heb je het uit. Steven Pressfield is als schrijver best gekend voor zijn boek The Legend of Bagger Vance. Do the Work is een prachtig boekje. Je zal de kracht en inspiratie dagenlang voelen. De...

Kick the but

Kick the but

Kick the but!Kick the but De weerstand, het lelijke monster, het rode licht in de woestijn. Elk werk, elk creërend werk, elk werk dat iets nieuws produceert krijgt een of meerdere van deze draken onderweg naar de finishlijn. De draak. Het symbool op oude kaarten voor...

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!