Meer vragen dan antwoorden

Een manier om beter te worden

Vooruitgang

Als ondernemer met een klein of geen team kunnen we alle hulp gebruiken die we kunnen krijgen. 

Vragen die ons op de domeinen van de 3PEES vooruitgang geven zijn de hefboom om de volgende bottleneck te fixen.

t

Kwaliteit van je vragen

Niet alle vragen zijn gelijk geschapen. De kwaliteit van je vraag brengt je extra inzicht waar de realiteit beter wordt.

Joy of Finding out

Whoo, Eureka.

Wat topt het gevoel van een oplossing te vinden voor een probleem?

Ja, Okay.  Maar wat nog?

N

Fixen van je volgende bottleneck

Je wilt toch ook graag weten waarom iets werk?

Het werkt, is dat genoeg voor je?

Heb jij vragen? 
Ik heb antwoorden, en eerst zal ik je toch een pak vragen stellen.

Artikels en posts over vragen

Your Symphony of Selves

Your Symphony of Selves

YOUR symphony of selvesHet boek - Your Symphony of Selves - staat op mijn Masterlijst.  Vandaag in de bus gekregen. Productiviteit betekent voor mij o.a. het uitvissen hoe 'mijn black box' in mekaar zit. Wat wil jij als resultaat hebben bij het lezen van een boek? En...

Vagus Nerve Stimulatie

Vagus Nerve Stimulatie

Vagus NerveEen lezeres vroeg met wat heb je al geëxperimenteerd om je Vagus Nerve te stimuleren. Wat is de Vagus Nerve? De vagus nerve is de zwervende zenuw. Een zenuw die heel wat organen verbindt. Het is een van de belangrijkst zenuwen uit ons autonoom zenuwstelsel....

Minder en toch meer de reMarkable

Minder en toch meer de reMarkable

Minder is meerUittesten van een nieuwe ‘tablet’-like toestel. Doelstelling:  Heeft dit toestel toegevoegde waarde? Indien ja, welk proces gebruik ik dan om output te realiseren. Experiment van zes weken Al een jaar, maar eind vorig jaar deden ze er een schepje...

Stel je vraag wink

Een aantal keer per week deel ik mijn struggle om mijn doelen te bereiken en content te zijn.

Beter worden!
Het is en blijft altijd een struggle.
Op mijn persoonlijke website documenteer ik mijn struggle en laat ik zien wat me verwondert. 

Done! Goed Gedaan!